Blijf actief in de fotoclub!

Blijf actief in de fotoclub!

Al enige tijd is aan onze website een tweede site gekoppeld, het forum (alleen voor leden). Er zijn momenteel 3 albums beschikbaar waarin foto’s geplaatst kunnen worden:

FOTOCAFÉ voor foto’s waarover je ideeën wilt krijgen voor de uitwerking

FOTOBESPREKING voor foto’s die wedstrijdklaar zijn en waarvan je graag de sterke en zwakke punten wilt horen, op dezelfde manier als eerder foto’s in kleine groepen besproken werden. Besprekers: probeer aandacht te schenken aan alle bespreekpunten die van toepassing zijn.

RAWBEWERKING een variatie op het fotocafé, waarbij je een onbewerkte foto in dng formaat kunt uploaden en die door andere leden naar eigen inzicht nabewerkt kan worden. Uiteraard kun je ook je eigen uitwerking erbij plaatsen.

Er is gekozen voor het dng formaat omdat dat door veel fotobewerkingsprogramma’s te openen is en omdat een dng (raw) bestand meer bewerkingsmogelijkheden heeft dan een jpg bestand.

Fotoclub Borne biedt deze mogelijkheden aan alle leden aan om tijdens de opschorting van de bijeenkomsten toch ervaringen uit te kunnen wisselen. Dit werkt natuurlijk alleen als voldoende leden foto’s plaatsen en commentaren toevoegen. Helaas is er tot nu toe slechts een klein aantal leden dat hiervan gebruik maakt. De website kent geen vakantiepauze, dus ook in de maanden juli en augustus kunnen foto’s geplaatst en besproken worden.

Het foto forum is te vinden via het menu “VOOR LEDEN”

Reacties zijn gesloten.