Een Hilarische Reis door NO Twente door Eddy Oude Voshaar

Een Hilarische Reis door NO Twente door Eddy Oude Voshaar

Vrijdag 5 november a.s. geeft Twentse schrijver Eddy Oude Voshaar een lezing met humor en fotografie in ons intieme theater Sterrenstof, in Kulturhus Borne: Een Hilarische Reis door NO Twente.

De voorstelling is in het Twents (uiteraard) en houdt het midden tussen humor, fotografie, kunst en cultuur.

Aan de hand van prachtig beeldmateriaal neemt de inmiddels bekende natuurfotograaf, verteller en poëet Eddy Oude Voshaar je op een werkelijk humoristische wijze mee op reis door het Land van de Dinkel. Dat stukje Nederland is volgens Eddy “het mooiste stukje van Europa, want verder ben ik nog niet geweest……”.

Het is een avondvullend programma met Twentse verhalen vol humor, improvisatie, prachtige fotografie en passie. Eddy weet het land rondom de Dinkel te verheffen tot een waar kunstwerk. Je ziet het Land van de Dinkel zoals je het nog nooit hebt gezien.

Eddy Oude Voshaar heeft inmiddels met succes 12 boeken uitgegeven waarvan er bij elkaar al zo’n tienduizend exemplaren verkocht zijn.

De avond begint om 19.30 uur. Kaarten kosten €6,50 en zijn verkrijgbaar via https://bestellen.kulturhusborne.nl/bestel/287 of door te bellen met 074 265 72 00.

Reacties zijn gesloten.