Eerste plaats voor Marianne Assink bij FotoRegionaal 2024

Eerste plaats voor Marianne Assink bij FotoRegionaal 2024

 Zaterdagmiddag 20 april, in theater de Kappen in Haaksbergen, was de bespreking en uitslag van de fotowedstrijd FotoRegionaal 2024, georganiseerd door de Afdeling Twente van de Fotobond.

FotoRegionaal is een wedstrijd waar alle leden van de aangesloten fotoclubs/groepen bij de afdeling Twente aan kunnen deelnemen door inzending van 5 foto’s die als serie worden beoordeeld.  Er waren in totaal 45 inzendingen die door een deskundige jury werden beoordeeld en besproken. De beste negen inzendingen van FotoRegionaal 2024 worden genomineerd om deel te nemen aan Salon Foto Nationaal van de Fotobond.

Voor verdere informatie zie: https://fotobond.nl/fotowedstrijden/foto-nationaal/

Marianne Assink heeft gisteren een schitterende eerste plaats behaald met haar serie “Het leven van de bewoners in de Kasbah”, een opvallend complex van paalwoningen in Hengelo. De serie bestaat uit foto’s van 5 personen gefotografeerd in hun eigen woning en omgeving.

Zelf zegt Marianne over haar serie:
Dit zijn 5 foto’s uit een serie van 23 verschillende foto’s van alleen de bewoners. Daarnaast heb ik ook de winkeltjes gefotografeerd alsmede een beschrijving met foto’s van de Kasbah zelf.
Ik ben hier meer dan 6 maanden mee bezig geweest. In juni wordt een boek gepresenteerd aan de bewoners en op de kunstmarkt 1 juni in de Kasbah .

Naast de serie van Marianne is ook de serie van Henk Berends met de titel “Huishoudelijk geweld”, genomineerd om deel te nemen aan Salon Foto Nationaal van de Fotobond.
Wij feliciteren Marianne en Henk met het behaalde resultaat en wensen hen beiden succes met de eventuele deelname aan Salon Foto Nationaal

Eén gedachte over “ Eerste plaats voor Marianne Assink bij FotoRegionaal 2024

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten.