Afdelingswedstrijd bespreking

Afdelingswedstrijd bespreking

13nov2021

Aanvang 14:00

Plaats Parochiehuis Delden

Langestraat 79, Delden

Beste Twentse Fotobondsleden,

We nodigen je graag uit voor de komende editie van de bespreking van de Afdelingsfotowedstrijd en de uitreiking van de prijzen. Zoals je van ons gewend bent maken we er weer een leuke en interessante middag van die niet alleen voor de deelnemers aan de wedstrijd de moeite waard is om bij te wonen, maar ook voor niet-deelnemers het bezoeken waard is. 

De jaarlijkse Afdelingsfotowedstrijd is hét ontmoetingsmoment voor clubs, fotogroepen en individuele leden van de Afdeling Twente. Het is leuk om elkaar weer te zien en tegelijkertijd interessant en spannend om te horen welk oordeel de juryleden vellen over de individuele foto’s. Dus, heb je dit jaar niet meegedaan, maar wil je wél een interessante fotomiddag bijwonen, kom dan op 13 november naar het Parochiehuis in Delden !

 

Andere foto-hoogtepunten

Tijdens deze bijeenkomst zullen we ook aandacht besteden aan de uitslag van de digitale fotowedstrijd ‘Twente Online’ en de gelegenheidswedstrijd: ‘Samen’. Van de laatste wedstrijd zal er geen winnaar of klassering worden bekendgemaakt, want het aantal deelnemers was daarvoor te beperkt.

 

Expositie en Reizende tentoonstelling

Anders dan je van ons gewend bent zullen we deze keer de foto’s niet vooraf aan het publiek presenteren, maar doen we dat direct na de fotobespreking. Fotoclub De Hof uit Delden zal, zodra de jurering ’s ochtends heeft plaatsgevonden, een selectie van de beste foto’s inlijsten en exposeren in het Parochiehuis, waar ze enkele weken te bezichtigen zijn. Aansluitend gaat de expositie op reis door Twente, te beginnen in Haaksbergen waarna andere locaties volgen. Het programma van de reizende tentoonstelling zal via een nieuwsbrief met de leden gedeeld worden.

 

Corona

Misschien is het overbodig om te vermelden, maar we wijzen je er graag op dat ook voor het Parochiehuis (horeca gelegenheid) de landelijke bepalingen omtrent Corona van toepassing zijn. Zorg dat je bij binnenkomst je Corona-app + ID kan laten zien of een geldig negatief testresultaat. Bij binnenkomst wordt daarop gecontroleerd.

Hartelijke groet en tot 13 november!

Bestuur Fotobond Afdeling Twente

Geef een reactie