Clubbijeenkomst

Clubbijeenkomst

09jul2020

Aanvang 20:00 tot 22:00

Plaats Kulturhus

Het is alweer een poos geleden dat wij als club bij elkaar geweest zijn. Nu de Corona maatregelen per 1 juli a.s. (gelukkig) wat versoepeld worden lijkt het ons een mooie gelegenheid om elkaar toch nog een keer te ontmoeten en elkaar te spreken. Lekker effen bijkletsen en wel op donderdag 9 juli. Wij zijn benieuwd hoe het met jou gaat en of je actief bent geweest in het maken van creatieve foto's.  
Wij hebben jou erg gemist.  
Indien je niet zou kunnen komen laat het ons spoedig weten, zodat wij rekening kunnen houden met de ruimte die wij gaan reserveren. 
Fijn om jou snel weer te ontmoeten. Voor degene die niet aanwezig kan zijn, wensen wij alvast een fijne vakantie toe en zien we jou graag in september weer terug. Blijf genieten en blijf vooral gezond!! 
Wij hopen jou donderdag 9 juli  te spreken. Aanvang 20.00 tot 22.00 u. Wij horen graag jouw verhalen aan op een gepaste anderhalve meter.

En ... heb je in de achterliggende maanden nog een fraaie foto gemaakt, stuur die dan op naar Herman. Dan gaan we die projecteren en bespreken op de 9e juli.

Het bestuur

Geef een reactie