Gratis microbeurs Autofocus

Gratis microbeurs Autofocus

04mei2019

Aanvang 10:00 tot 16:00

Plaats Sarphatistraat 35, Amsterdam

Na de Microbeurzen over Licht en Color Management organiseren we op zaterdag 4 Mei van 10.00 tot 16.00 uur een gratis toegankelijke Microbeurs over Autofocus!
 
Scherpstellen is essentieel bij het fotograferen, maar dit is in bepaalde situaties makkelijker gezegd dan gedaan. Bij bewegende onderwerpen of in slecht-licht omstandigheden kun je er nèt naast zitten en is die mooie foto daarom niet bruikbaar. Daarnaast kun je, als je weet hoe alles werkt, onscherpte juist ook op een creatieve manier inzetten.
Tijdens deze dag kom je meer te weten over hoe scherpstellen werkt met verschillende camerasystemen, het gebruik van focus stacking en hoe je het beste kunt scherpstellen als je onderwerp beweegt. Er zijn gedurende de dag lezingen van diverse fotografen waarbij al deze aspecten aan de orde komen: Eduard de Kam vertelt over de technische kanten van autofocus, sport-fotograaf Michael Kooren laat zien hoe hij zijn snelle autofocus gebruikt bij sportfotografie en portretfotografe Jitske Schols toont hoe zij met scherpte en onscherpte omgaat in haar werk.

Alle informatie op: https://www.fotogram.nl/microbeurs_beterlicht/

Geef een reactie