Foto-exposities in Zutphen

Foto-exposities in Zutphen

– De belangrijkste foto-expositie is natuurlijk : World Press Photo in de Walburgiskerk, Kerkhof nr. 3 Zutphen (nog t/m 4 augustus!)

– In het gebouw “De Witte Vleugel” , naast de bovengenoemd kerk, een gratis mooie foto-expositie van de fotoclub “Fotografencollectief De Zutphense” , Kerkhof 1a, Zutphen
Een mooie expositie van een creatieve fotoclub met een grote verscheidenheid aan onderwerpen, mooie gelegenheid om te vergelijken met onze club…….

– In de auditorium van Musea Zutphen, tegenover de ingang van de bovengenoemde kerk, een gratis foto-expositie over 20 jaar nieuwsfotografie in Zutphen.

– In het Stedelijk Museum, idem tegenover de ingang van de kerk, een foto-overzicht van archieffoto’s uit het museum. (met museumjaarkaart gratis)

– In het Henriette Polak Museum, zelfde pand maar dan op de verdieping, een foto-expositie “Paradise Lost” van diverse Nederlandse fotografen, waaronder Erwin Olaf. (met museumjaarkaart gratis)

– Daarnaast zijn er in winkels en horecagelegenheden een groot aantal foto’s gratis te bewonderen, plattegrond met looproute even van internet downloaden.

Reacties zijn gesloten.