Fotoclub Borne 41e plaats bij Bondsfotowedstrijd

Fotoclub Borne 41e plaats bij Bondsfotowedstrijd

Zaterdag 23 april werden de uitslagen van de Bondsfotowedstrijd bekend gemaakt. In de plenaire bijeenkomst werden eerst de foto’s van een 10-tal clubs besproken door de 3-koppige jury. Daarna werden de winnaars bekend gemaakt. De beste foto was van Monique Hoogendijk. Bij de clubs was de eerste prijs voor de Leidse AFV, de tweede prijs voor Fotokring Polderlicht en de derde prijs voor Fotokring Eemland.
Fotoclub Borne eindigde op een gedeelde 41e plaats van de 133 deelnemende clubs. Andere deelnemende clubs uit Twente waren Fotogroep Schelfhorst met een gedeelde 84e plaats, Fotogroep Haaksbergen met een gedeelde 89e plaats en Fotoclub Twente met een gedeelde 102e plaats.
Voor en na de pauze konden fotoclubs die zich daarvoor ingeschreven hadden hun foto’s laten bespreken door een der juryleden.
Het algemene juryverslag en de beste foto zijn te vinden op https://fotobond.nl/fotowedstrijden/bondsfotowedstrijd/

De hoofdmoot van het middagprogramma was een presentatie door Corbino (Maarten Corbijn) van recent werk. Hij deed dit aan de hand van hoofdstukken uit het oude en nieuwe testament. Het waren intrigerende foto’s, maar de presentatie was helaas wat rommelig.

De 10 foto’s van onze club werden als volgt gewaardeerd:
Hans Wilderink 18 pt
Harriët Ribbers 20 en 18 pt
Henk Berends 21 pt
Jan Hooftman 16 en 22 pt
Peter Scholtes 18 pt
Karin Koopman 21 pt
Marianne Assink 22 en 21 pt

Op de komende clubavond woensdag 3 mei worden de foto’s getoond met de toelichting van de jury.

Reacties zijn gesloten.