Fotograferen met Stichting Framed

Fotograferen met Stichting Framed

Ga mee fotograferen met Stichting FRAMED!

Stichting FRAMED is trots u hierbij het eerste agenda-overzicht van 2019 te kunnen presenteren. De afgelopen tijd is Stichting FRAMED druk bezig geweest met het samenstellen van een mooie agenda voor fotografie geïnteresseerden, vol bijzondere fotografische uitstapjes en Photowalks in binnen- en buitenland.

Diverse organisaties openen speciaal voor Stichting FRAMED hun deuren en zo kunnen wij de deelnemers enkele kansen bieden om vrij uniek beeldmateriaal  te maken. We hebben een programma samengesteld waarin alle soorten fotografie aan bod komen. Van architectuur-, natuur tot model- en zelfs sportfotografie bij eredivisie voetbalclub Heracles Almelo.

We willen je vooral ook wijzen op de unieke Photowalk op Zeche Zollverein op 22 april 2019, waarvoor Stichting FRAMED de meeste toegangskaarten heeft weten te bemachtigen.

Tijdens deze speciale photowalk met de titel: Fotogeniek Zeche Zollverein gaan we onder leiding van een deskundige gids fotograferen op diverse fotogenieke plaatsen op het terrein. De deelnemers worden op speciaal verzoek van Stichting FRAMED toegelaten tot diverse bijzondere gedeeltes die normaliter voor het publiek gesloten blijven en dat maakt het geheel toch wel heel speciaal.

De tour wordt begeleid door de 2 professionele fotografen van 2 Photographers, de oprichters van non-profit Stichting FRAMED met wettelijk erkende ANBI-C status. Kosten van deze Photowalk zijn slechts 30 Euro per persoon (exclusief vervoer en consumpties.)

Fotografeer je graag en ben je op zoek naar inspiratie? Vind je het leuk er samen op uit te trekken en bezig te zijn met fotografie? Het grote voordeel van Stichting FRAMED is dat er gewerkt wordt met kleine groepen, waardoor je altijd voldoende tijd en ruimte krijgt om goede foto’s te maken. Wil jij meedoen met ons? Je kunt je nog aanmelden voor de meeste uitjes, maar het aantal plaatsen is beperkt.

Doe mee met Stichting FRAMED en ontdek de magische wereld van fotografie, waarin binnen en buiten kaders alles kan. Stichting FRAMED heeft ANBI-C status en werkt volledig non-profit, zonder lidmaatschappen etc. Tips & trics worden met elkaar gedeeld en je leert altijd nieuwe mensen kennen. Geïnteresseerd? Kijk op de website en mail ons. Meld je per email aan voor deze avond vol fotografie of voor één van de vele andere activiteiten.

Mailing maart 2019 -Bijlage – Agenda overzicht maart 2019

Kijk voor een volledig overzicht en updates van al onze activiteiten op onze website:

www.stichtingframed.eu

Ook op de nieuwe Facebookpagina: Stichting Framed worden binnenkort nog veel meer evenementen gepost. Dus houd alles goed in de gaten en meld je snel aan voor één of meer activiteiten door een email te sturen naar:

stichtingframed@2photographers.eu

Wij hopen je binnenkort te mogen begroeten bij een evenement.

Stichting FRAMED

Reacties zijn gesloten.