Gastspreker op 3 november Jan Hooftman

Gastspreker op 3 november Jan Hooftman

Even voorstellen

In het dagelijks leven ben ik sales analist en SAP key user bij Adventics B.V.
Ik  woon in Almelo te midden in het mooie Twentse land waar het goed toeven is.

Sinds oktober 2015 heb ik in Almelo beschikking over en grote studio van 120 m² waar in ik volop kan stoeien met licht en composities.

Biografie

Mijn roots liggen in de analoge fotografie, de donkere kamer is voor mij geen onbekend terrein. Door de komst van de digitale fotografie zijn er nagenoeg ongekende en onbegrensde creatieve mogelijkheden in fotografische expressie.
Ik richt me o.a. op modellen, portret en drama fotografie waarin me eigen draai er aan probeer te geven.
Foto’s wekken altijd gevoelens op in welke vorm dan ook. Deze gevoelens probeer ik dan ook altijd in mijn beelden terug te laten komen. Mijzelf inleven in datgene wat ik wil vastleggen speelt hierin een grote rol. Het meest fascinerende van fotografie is voor mij het werken met licht, met name flitslicht. Door te werken met flitsers kan ik zelf bepalen welke emotie en composite ik aan de foto geef.
Door mijn commerciële en technische achtergrond vind ik het leuk om activiteiten te organiseren zoals exposities en shoots.

logo-jan-hooftman-800

Reacties zijn gesloten.