Gezellige 1e bijeenkomst na coronasluiting

Gezellige 1e bijeenkomst na coronasluiting

Donderdagavond 9 juli troffen 15 leden elkaar in de bekende zaal in het Kulturhus. Voor ieder een eigen tafel met stoel zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd was.
Het bestuur presenteerde de plannen voor de maanden september t/m december. Fotobesprekingen voorlopig alleen plenair via de beamer, nieuwe maandthema’s, mini-workshops en presentaties. Helaas kan de clubtentoonstelling in Het Dijkhuis niet doorgaan. De clubwedstrijd gaat wel door en de foto’s kunnen natuurlijk op de website getoond worden. Het mentoraat o.l.v. Peter van Tuijl gaat wel door (buiten de clubavonden). De hele presentatie van het bestuur is  te vinden in het ledenmenu onder “Verenigingszaken”. Het programma is tevens opgenomen in de Agenda op de site.
De wisseltentoonstelling wordt in de tweede helft van september vervangen. De betrokken leden worden verzocht hun foto’s op 3 september in te leveren.

Veel leden hadden foto’s ingestuurd die zij de afgelopen maanden gemaakt hadden. Alle foto’s werden kort besproken en het was duidelijk dat de lockdown nieuwe creativiteit had laten ontluiken.

Als afsluiting van het fotojaar trakteerde het bestuur de aanwezigen op een drankje aan de bar. Er was veel te bepraten en het kostte moeite de 1,5 meter aan te houden.

Reacties zijn gesloten.