Leden FC Borne genomineerd voor Foto Nationaal

Leden FC Borne genomineerd voor Foto Nationaal

Dinsdagavond 12 maart werden de ingezonden series voor Foto regionaal door de juryleden besproken. Met liefst 63 inzendingen was er veel te zien en moest de jury behoorlijk doorpraten om alle verbeterpunten aan te kunnen geven. Het bleek niet mee te vallen om een echte serie te maken van 5 foto’s. Vaak bleken er 1 of 2 foto’s niet goed bij de rest te passen, of waren er te veel foto’s die sterk op elkaar leken en geen meerwaarde boden. Ook waren er foto’s die afzonderlijk heel goed waren, maar die elkaar niet versterkten en zo geen serie vormden.
Uiteindelijk bleven er 10 series over die naar het oordeel van de jury boven de rest uitstaken. De inzenders daarvan worden genomineerd om deel te nemen aan Foto Nationaal, de landelijke salon waarvoor 13 series van 5 foto’s worden geselecteerd.
Bij de 10 genomineerden waren 2 leden van Fotoclub Borne, namelijk Karin Evers en Marianne Assink. Marianne behaalde zelfs de 3e plaats in de regionale wedstrijd. Beiden proficiat en veel succes bij Foto Nationaal!

Reacties zijn gesloten.