Nieuws

Toegang tot Kulturhüs donderdag 5 september

Toegang tot Kulturhüs donderdag 5 september

De verbouwing van het Kulturhüs is grotendeels klaar. Echter, zoals het er nu uitziet, is donderdag de toegang tot zaal V1 alleen mogelijk via de lift bij de hoofdingang. Koffie, thee en andere dranken worden geserveerd in de foyer aan de nieuwe bar. Voor zover nog niet gebeurd, zullen donderdag alle foto’s van de clubwedstrijd en van de wisselexpositie uit de lijsten gehaald worden. Graag je eigen foto’s mee naar huis nemen.

Opening foto-expositie Henk Berends 1 september

Opening foto-expositie Henk Berends 1 september

Henk Berends exposeert zijn werk in de Bornse Synagoge van 1 september tot 20 oktober Opening op zondag 1 september (inloop vanaf 14:00 uur, officiële opening om 15:00 uur) Verder is de expositie iedere zondag te bezoeken van 14:00 tot 17:00 uur. Op zondag 22 september is Henk zelf niet aanwezig, op zondag 13 oktober is er een concert ! Toegang gratis. Meer op http://www.henkberends.nl/

Foto-exposities in Zutphen

Foto-exposities in Zutphen

– De belangrijkste foto-expositie is natuurlijk : World Press Photo in de Walburgiskerk, Kerkhof nr. 3 Zutphen (nog t/m 4 augustus!) – In het gebouw “De Witte Vleugel” , naast de bovengenoemd kerk, een gratis mooie foto-expositie van de fotoclub “Fotografencollectief De Zutphense” , Kerkhof 1a, Zutphen Een mooie expositie van een creatieve fotoclub met een grote verscheidenheid aan onderwerpen, mooie gelegenheid om te vergelijken met onze club……. – In de auditorium van Musea Zutphen, tegenover de ingang van de…

Lees Meer Lees Meer

Wisseltentoonstelling tijdelijk gesloten

Wisseltentoonstelling tijdelijk gesloten

Wanneer de verbouwing van het Kulturhüs begint, wordt onze wisseltentoonstelling verwijderd. Leden die voor die periode in het schema staan, zijn op de hoogte gebracht dat er geen foto’s opgehangen worden. Eind september starten we met een nieuwe collectie. Als experiment is aan de betrokken leden gevraagd foto’s met het thema Twents landschap en bezienswaardigheden in te leveren. Dit om te kijken of een tentoonstelling met meer samenhang gerealiseerd kan worden.

Overzicht fototentoonstellingen Nederland en België

Overzicht fototentoonstellingen Nederland en België

Foto-agenda https://foto-agenda.nl/ is een initiatief van fotokenner Edie Peters (PhotoQ) en uitgever Christophe Rocour en kwam tot stand dankzij steun van ‘de fotografie’: de visuele auteursrechtenorganisatie Pictoright en DUPHO, de Nederlandse beroepsorganisatie voor professionele fotografen. Foto-agenda bestaat daarnaast dankzij de deelnemende Partners, werkstudenten en vrijwilligers die we hier bedanken. De link is toegevoegd aan Menu Fotoplein.