Uitslag Bondsfotowedstrijd

Uitslag Bondsfotowedstrijd

FC Borne haalt een 37e plaats

Zondag, 26 mei, werd de uitslag van de Bondsfotowedstrijd bekend gemaakt. In de plenaire bijeenkomst werden eerst de foto’s van een aantal clubs besproken door de 3-koppige jury. Daarna werden de winnaars bekend gemaakt. De beste foto was van Annelies van der Vliet. Bij de clubs was de eerste prijs voor Fotokring Polderlicht, de tweede prijs voor Fotokring Eemland en de derde prijs voor Leidse AFV.

Fotoclub Borne eindigde op een gedeelde 37e plaats van de 134 deelnemende clubs. Andere deelnemende clubs uit Twente waren: Fotogroep Schelfhorst met een gedeelde 32e plaats, Fotogroep Haaksbergen met een gedeelde 51e plaats, en Fotoclub Twente met een gedeelde 69e plaats.

Na de pauze konden de fotoclubs die zich daarvoor ingeschreven hadden, hun foto’s laten bespreken door een van de Juryleden. Het algemene juryverslag en de beste foto zijn te vinden op de website van de Fotobond: https://fotobond.nl/fotowedstrijden/bondsfotowedstrijd/

De tien foto’s van FC Borne werden als volgt gewaardeerd:

Met 22 punten: foto 3 (Jan Hooftman), foto 4 (Karin koopman en foto 9 (Gerard Jansen).
Met 21 punten: foto 2 (Henk Berends), foto 5 (Jan Hooftman) en foto 7 (Henk Berends).
Met 19 punten: foto 1 (Marianne Assink), foto 8 (Martin Thomasson).
Met 18 punten: foto 6 (Karin Koopman), foto 10 (Hans Wilderink).

Alle foto’s die zijn ingezonden voor de Bondsfotowedstrijd, zijn te zien op onze website onder het tabblad Galerij. De foto’s zijn in de juiste volgende gepresenteerd (foto1 is de foto op de bovenste regel linksboven.)

Op de komende clubavond Donderdag 6 juni worden de foto’s nogmaals getoond. 

Reacties zijn gesloten.